Saturday, January 23, 2010

minggu yang tak produktif

minggu nih rasa macam bodoh sgt. masa habis gitu-gitu je.
math tak siap, kimia langsung tk faham. nseb bek english n malay xde kje.
ak rse mcm dah tk tentu hala, hopefully nnt ble blk kmb smule,
smgt ak lg tinggi, amin.

alhamdulillah, projek amal islami dah nak settle,
tinggal ntuk menikmati je. as a project manager,
biasalah untuk rse tk puas hati. mayb ad jgak yg tk puas hati dgn ak,
tp ak ada rse tk puas hati dgn korg jgak.
as a team member, kite kne bg komitmen 100%, itupun minimum.
kalau dh tk nak bg komitmen, tak yah la join... igt org buat kje untuk korg ke ap?
then, if kte dah jd head of bureua ke ap, knelah semai skit smgt ingin thu dgn biro sndri.
takknlah nak anggap ak kne bgtau sme. kte nih sme still belaja, ak sendiri pn tk sure ap yg korg ptt buat.
so basically kte smue kne figured out wht each biro can do, ak hnye bole bg overall picture.
ok, ak rse itu je lah.

then ak rse susah sangat ble ak tanya soalan org tak jwb.
susah bkan sbab ap, mcm ak nih tugu je sampai tk terjawab.

aftr tht, td ak join cucuk tanam,
ktorg kutip hasil tanaman kacang tanah
hampeh, tak jadi langsung. tanah kering nk mampus


3 comments:

azmirfakkri said...

lepak le idol... :)))

Hamba Allah said...

Salam Ukhuwah...

Epa_epal said...

tough week.. wish u gudluck next week =)