Tuesday, July 13, 2010

Tak bayar jangan baca XD

Heheyyy! Lama gila tak berblogging. zaman-zaman kejatuhan, sampai broadband pun tak berbayar. nih maxis punya pasal lah, nak block bagila tau awal2 skit, takde la sampai terus sekat.

so basically, banyak jugak benda dah aku lalui sejak tak berblogging.
firstly aku dah pilih untuk pergi ke UK for my first choice and Ireland untuk second choice.
I'm not sure whether this is the right decision, tapi segalanya terletak pada usaha dan ketetapan tuhan.

tadi baru je lepas mock interview and i had a great moment with the interviewer.
budak-budak lain jeles dekat ak sebab ak dapat kad daripada dia,
and aku sumpah suka dengan interviewer nih.
tak sangka interview nih memang sangat best !

2 comments:

Nur Areefah said...

xbyr

crazerx said...

hak2x..

sabo je la fariz..

nway, ak sgt suke interviewer panel 1.. die sgt ke'ayah'an~ sgt baik.. ak ske die~



p/s: ak bayar dan ak bace.. bayaran dicajkan atas penggunaan bband.. fair enough.