Saturday, October 02, 2010

sedih seram gembira

salam (;
serious, cuti aku tak effisyen.
tapi kali nih aku belajar banyak dari masamasa yang lalu.
apa yang aku belajar ? "tak bawak balik buku banyakbanyak"
kan bagus planning. aku bawak satu buku je balik, itupun tak buat

cuti nih aku sibuk dengan extended essay chemistry
mostly budakbudak nih dah settle dah essay diorang,
before cuti lagi, even ada yang siap dalam masa satu malam je,
pergh, yang tuh memang aku jealous. aku satu malam boleh buat introduction je.

cutinih layan lagi extended essay, nampak macam takda harapan
aku takda guideline nak buat. aku serious bengong.
takpalah, mungkin aku ditakdirkan untuk berfoyafoya dirumah,
tak lama lagi nak terbang (harapan), so gunalah masa untuk family kan ? kan ?

tadi baru lepas tengok "doa ramadhan"
aku rasa cerita ulangan, tapi aku sampai nangisnangis
tapi beragakagaklah sampai nak keluar suara kan
air mata tibatiba je keluar.
belakang aku pulak parent aku, aiseh. segan ah kan. haha
so aku controlcontrol, lap dengan baju. haha

tapi serious doh,
ada ke budak kecik simpan duit rm200 untuk beli ayah untuk sehari.
takkan lah tak sayu kan, T.Y

aku sumpah rasa macam kesian.
tibatiba rasa macam tak sesuai je jadi doktor.
tengok orang mati aku pulak nangis. haha

and tadi baru tengok cerita amazing race,
entah edisi ke berapa ah. tapi ada pasangan doktor.
pergh, tak boleh belah, teamteam lain kata :
kita kena ikut doktor tuh, diorang teliti buat kerja, genius, dan ...

haha, tak bangga ke jadi doktor ? muahaha
tapi aku takdalah bangga sangat pun,
memang hasrat nak bantu, buat amal
tapi aku betulbetul nak cipta nama dekat Malaysia. Insyaallah (;

and cerita seram semalam ; HISTERIA
aku tengok sorangsorang je, rumah dua tingkat sunyi pulak
pergh, bulu roma tegang nak mampus lah kan
tapi tak dapat nak tengok partpart last
aku kena teman mak aku amek ayah aku dekat airport.
ada sapasapa ada cd HISTERIA ? bak lah

oh, aku nak teruskan extended essay (;

2 comments:

nUrliYaNA BiNtI AZhAR said...

sumpah tak seram lgs0ng cter histeria uh..b0san betol ko nh fariz o0iii

XD said...

okay tak seram.
aku penakut.

haha, manade... aku tgk sorg2 seram je. bukan ah seram, terkejut