Thursday, November 26, 2009

Kesepian di KMB

;( aku tak balik beraya dekat kampung, sebab risau sangat dengan Semester I Exam. Malam ini dah mula bertakbir, kalaw dulu tak pernah pergi bertakbir waktu maghrib, kali nih konfem kena sebab duduk dekat kolej. hehe ;) Entahlah, kalaw raya dekat kota bharu, malam-malam sibuk kemas rumah, atau maybe sibuk keluar shopping. Tapi takbir waktu pagi aku pergilah.

Papepun, now tengah busy dengan exam, semua subjek aku takut. cuma alhamdulillah biology insyaallah boleh skor. Ya Allah, 5 subjek lagi macam mana ? Chemistry, Econz, Math, Malay & English ? Sumpah aku cakap, semua nih aku tak reti. Econz belajar senang, jawab susah. Malay pulak satu hal, entah apa-apa aja cara menjawab dia. Pening kepala. Adeih. Risau-risau.

Apa-apapun, budak-budak yang tak balik beraya sekarang nih semua tengah berpulun. Pagi petang siang malam belajar. Risau dibuatnya. Insyaallah, usaha nih akan membawakan hasil.

Bagi yang dah balik tuh, rajin-rajin la bukak buku. Jangan lupa Exam! Hehe.

"SELAMAT HARI RAYA!"

9 comments:

dukturah zuhairah said...

ak pon x balik kg raye =p gud luck exam! slmt ari raye aidiladha =]

amiR muJahiD said...

weh fariz,kitorg warga kmkn da cuti...
hehe..
sj nak bg jeles...
xpe2..
study leklok...
moga2 korg dak2 IB semua score...
insyaAllah..

safiamira said...

gud luck

Firdaus MN said...

uhuu...jom takbir mlm ni...
cian roomate aku nih...
meh aku teman ko blaja ea?

Nutty Nina :D said...

haha
xpe yokis, perjuangan perlu diteruskan.!
gudluck exam n happy eid adha.
=)
btw, ku da pndh blog.
nuttysafruitcakenina.blogspot.com
fell free to drop by k?
:D

crazerx said...

salam'alaik..
fariz.. ak sje menyebok kat sini..
ak cume nak ckp..
ak balik~
hahaha..
selamat hri raya..
maaf zahir batin..

*adibalala; said...

aku risau, sebab aku tak risau.
ARGHHH.
kenapa?
padahal, maths mcm blur.
econs mcm kabur.
wawawa.

nis^^ said...

heya!
sy alumni kmb.07-09..klaka la korg nih.tak balik raya ye.haha..

liyana said...

hello