Thursday, December 10, 2009

ketenangan yang sementara







saya happy, mood exam dah habis. *mari bergoyang

Alhamdulillah, akhirnya 2 minggu bertungkus lumusssss-lemassss dalam buku, dengan raya pun dekat oversea, akhirnya habis jugakkkkkkkkkkkkkkkkk exam ; paper last - economics.

Tak pernah-pernah buat peksa sampai tak sempat mata nak berkelip, walau sekali. Inikan pula nak terlentuk. peksa yang penuh dugaan, cabaran dan tentangan dalam kepala otak. semua urat-urat saraf dalam otak gaduh-gaduh nak bagi jawapan, sampai sakit jadinya.

Peksa MATH yang paling mencabar. Sesusah menjawab trial add math spm, or mungkin susah lagi. yang penting, aku frust, ingat nak target at least 6, tp 3 pon jadi.


*bye-bye KMB!!

Alhamdulillah, setakat nih dapat dua subjek. keputusan boleh tahan. tp yang pasti tak dapat nak backup pekse2 lain yang bakal jatuh mendadak..

for me its over now, sakit kepala sambung balik bukak sem nanti.. bila kertas peksa dibuka semula. adeyhhh

4 comments:

Lady Shukriyah said...

u'll get through..

eQa said...

result dh dpt ? wahwah. cepatnye.
all teh best ye. exam math hr tu mg seksa. huhu =___='

F a r i z z a i d I said...

thanx syuk!

yup, rslt dah dpt,
nw kne prepared kn diri utk rslt math.
hehe

AxL VoGa said...

math...which means that....