Sunday, June 13, 2010

hari-hari menakutkan

salam ;(
aku risau dah nih,
nak balik kmb dengan tangan kosong
buah tangan yang cikgu bagi semua aku tak sentuh
nanti balik kmb mesti stress !

bila aku tengok facebook,
ramai jugak yg siap buah tangan,
bila aku message classmate,
diorg kate tak sentuh..
betul atau tak pernyataan diorang tuh,
semuanya aku akan tahu esk,
and macam mana kalau aku sorg je tak buat ?

ahh, aku yang cari pasal.

lepas tuh result pun minggu nih jugak,
aku risau benor kalau tak dapat 36 ;(
Ya Allah, aku dah berusaha..

harap-harap sangat dapat >36
aku taknak lah drop dari sem lepas..
aku nak jugak placement yang best2 !

tapi, nampak gayanya harapan makin tipis
chemistry aku pun dah hilang 1 point,
semua sebab salah aku sendiri ! tapi aku redha
aku bersyukur dengan point yang aku dpt,
sebab aku ingat lg rendah..

alhamdulillah bio aku maintain, and aku harap math aku naik
econz aku maintain, english pun naik.
bm walaupun cincai-cincai, mintaklah cikgu bagi 6 at least !

untuk kawan2. all da best
doakan aku sekali ;)
selamat kembali ke dunia anda, kmb

3 comments:

arlina said...

ni mmg sure dpt lebih 36 ni congrats eh :). aku harap kau boleh pergi mana kau nak pergi:D

F a r i z z a i d I said...

wah2, macam maa kaw bole sure ?
aku pun tak sure.
itu sume harapann je X]
tp thanks ah doakan,
kaw pun same yang terbaik !

Auni Passuello said...

aku doakan kawan aku kat kmb sume happy ;) okay fariz!