Sunday, August 15, 2010

teruk sangat ke aku nih ?

hari khamis, aku tengah berusaha utk dptkan power of nap
then rumate ak balik bilik, dia ckp placement dah kluar.

"kaw dapat IUMC"

aku terus terjaga & jadi energetic gila babeng
keluar and pergi tengok result sebab tak percaaya

Senarai UK
35 org semuanya, and I'm not in the list

IUMC
77 org, and I'm in

ahhh, aku mula tak percaya, coz aku tak dpt apa yg aku pilih.
lamaa aku amek mse utk terima hakikat..
last2 ak terima gak, coz ad hikmah..
and one of the hikmah : IELTS pekse minggu depan & aku tak ready lg. haha

okay, so citer die camth ah.
ak just managed dpt my second choice, Ireland
so I need to struggle more bcoz ramai sgt senior yg tak lepas msk IUMC bcoz result IB

tapi aku tertanya-tanya,
kenapalah ak tak terlist dlm UK.
teruk sangat ke aku ? finally ak thu, yg jd mslh is my predicted gred.

budak2 lain yg dpt UK ad je dpt less than point ak, even 5 point lesser..
tak boleh belah..

7 comments:

crazerx said...

2:216

refer code diatas.. u know much better than me..

Arina said...

wei, aku x phm. asal mslhnya predicted grade plak?

fArhAnA said...

jgn risau.Allah xkn wat sesuatu tnpa sebab :)

azmirfakkri said...

rendah sangat ke predicted grade ko?takkan la ko dah skor pun cikgu still nak predict rendah2...abes tu yang less pointer dari ko takkan la cikgu predict dorang tinggi2...tade standardization betol kmb kalo camtu

.:: meanie ninie ::. said...

lame aku tak mencelah ye. :p huhu. umm, bukan ireland bgus meds ke? ade hikmah wey, serious. so, jangan give up! chaiyok2!

AxL VoGa said...

karenah birokrasi...

salwa said...

tidak semestinya UK adalah terbaik untuk kau. Allah dah aturkan segalanya.
kita hanya perlu berdoa.
inshaAllah.

dan betul cakap ummu.
refer 2:216