Thursday, May 12, 2011

Minggu terakhir di kmb and dilemma placement

minggu depan last exam. tiga paper semua bacerbacer.
Malay/Economics/Biology.

baru habis malay, now sepatutnya habiskan Economics,
tp sebab rasa sangat2 takde semangat nak baca, so end up balik rumah.

study fariz, study dekat rumah!

tp nak pergi beli coolblog dulu :) and makan chicken chop kfc

oh, alhamdulillah tadi dapat offer untuk pergi interview for Otago
tp clash dengan family trip! ujian, ujian. dah lah beli tiket baru untuk btn,
skrg clash dengan interview. -.-'

interview or family trip? macam mne ek otago interview, senang ke, susah ke,
adeih, sape boleh bimbinggggggggggggggggggg ;(
ramai ke yg dapat conditional offer, senang ke nak masuk second year for medicine?
tolongggggggggggggg.

abaikan, beli cool blog dulu :)

3 comments:

salwaabubakar said...

aku ada kawan. dia dulu bound NZ. tapi aku tak sure dia pegi tak interview otago. mmber dia ada pegi.
dia pegi interview auckland je.
nanti aku tny dia for any tips.

mufazai said...

yeahhh, thank you salwa!

-sshi- said...

budak kmb x dpt placement lg ke?
well,kat ktt everything going upside down.
batch mara this year tibsa2 x dihantar India anymore.and the placement we all kena compete =(