Sunday, October 18, 2009

kepenatan yang teramat

kenapalah aku tercampak dekat sini. terfikir jugak nak keluar. tapi dah takde universiti nak terima aku. teruskan jelah, teruskan. hidup dekat sini sangat busy. aku takda masa nak main, takda masa nak tengok movie *dlm laptop, takda masa nak tidur. sedih sangat. sekarang sangat bz. hilang satu kerja, tambah dua tiga kerja. nak buat kerja, tak boleh nak buat sorang2, tak faham! susah!.

dah lah minggu lepas sume hancur. dompet masuk jamban. math belajar tak sempat buat latihan. ape citer ? boleh ke aku teruskan dekat sini. spr-lah, ip-lah, mpac-lah, mentor-mentee-lah. semua sibuk nak bagi kerja. gila. gila. gila. hidup nih dah macam xde life. kadang2 nak baca al-quran pn tak sempat. aku rasa minggu lepas tak baca langsung. sedih, sedih.

berilah aku kelapangan, ketenangan. aku cuba nak jadi relax, tak nak stress, tapi betul ke benda nih boleh berlaku ? betul ke kerja boleh siap kalau kita relaxx2 ? aku tak sure. tapi aku try.

6 comments:

...cintajihad... said...

Allah knows the best 4 u..dats y u're there:)

arlina said...

alaa sedihnye. aku pun rase ape kau rase dowh. :| tktnye nak berjumpe dgn sem 3. :(

Cielo Noche said...

2la .. ko smpai duk atas lantai bole tetido .. sms atas katil bole tetido .. haha .. dan macam2 gaya yang aku x perlu sebut ..

anis.farhana said...

itu lah dinamakan pengorbanan..
if u want sumthing..u must give sumthing in return..sabar je la. u are a LOT more fortunate than people out there yg struggle to get in there but they dun get it..so just keep it goin..cayo2..u can do it fariz..i know lah!!!!

fariza said...

chill wei..
kejap jer..
susah2 dulu..
sng2 kemudian..

*adibalala; said...

Haah, betul. Sedih sebab kadang dalam solat pun boleh igt hal dunia. Teruk betul.