Tuesday, February 15, 2011

result interview dah keluar :)

Assalamualaikum,

semalam memang betulbetul mencabar. dengan tok presentation still ada masalah. dengan extended essay tibatiba plagiat diri sendiri jadi 87% plus tibatiba ada satu cikgu kecoh satu bilik guru pasal benda alah nih and macammacam termasuklah result interview IUMC keluar. 

dahlah semalam hari pertama aku puasa. memang betulbetul mencabar emosi. tapi takpaaa, aku redhalah tak dapat placement interview IUMC tuh, walaupun dah jadi idaman sejak dulu lagi buat fullcourse dekat Ireland. Tapi dah tak ada rezeki dekat sana, nak buat macam mana. redha, redha jugak, tapi still jealous dengan membermember yang dapat. 

apaapapun benda dah lepad, tak boleh nak putar balik. now i have two options; either PMC for twinning programme or Australia. duadua pun ada kesan yang tersendirilah kalau amek. susahkan nak pilih?

bergantung pada yang Maha Berkuasa je sekarang nih.

5 comments:

arlina said...

congratulation fariz, kau dah lepas ujian Allah.

:)

salwa said...

fariz, sabar tau. aku pernah rasa mcm ko rasa dulu. tapi ingt, semua ni jadi ada hikmah. inshAllah, Allah sediakan yang lagi baik untuk kau.Allah bagi apa yang kau perlukan. fikir positif. jangan sebab ini, anda jatuh. jika jatuh kejap, bangun balik cepat2.

crazerx said...

RT: arlina said...
congratulation fariz, kau dah lepas ujian Allah.

(crazerx like this comment)

Allah lebih tahu apa yang kita tak tahu.

"Jika kamu bersyukur kepadaKu, akan ku tambahkan(lipat gandakan) rezekiKu terhadapmu." AQ

Anonymous said...

bro yg terplih utk IUMC tuh brape org ?

mufazai said...

sorry lambat reply, dah lupa la berapa ramai yang terpilih, mungkin masa first2 haritu dia amek dalam 40-50 je