Wednesday, June 22, 2011

Re-branding belog. wajib bace

Salam,
pergi thailand guna matewang baht,
makan pulak ikan sepat,
reader blog nih hebat-hebat,
pemilik lagilaaah hensem dan semat.
cukup hebat aku puji diri sendiri, sorrylah sekarang mmg trend berpantun untuk bebudak ex-kmb cam aku.
btw, aku dah ubah dari
'Ini Cerita Dari Mulutku' 
jadi
'Fariz Dapat PMC, IUMC, New Castle, Otago & UNSW'
bukan ape pun, sebab name yang sejak zaman spm tuh dah lapuk, lagi satu tak bagi makne pun dekat aku.
siap pernah kene kutuk ada name tuh (cerita lama yang boleh jadi bahan gelak ketawa)
jadi : Luahan Dari Mulutku Yang Lancang Kepada Otakku Yang Tak Berape Nak Islamik

hebat budak tuh, sungguh berinovasi yee. haha ;p
lagipun, name baru sekarang nih at least kau bace jadilah jugak doa ye tak.
manelah tau, berkat doa kau, aku dapat semua unconditional offer daripada semua universiti tuh.
ehh, naye jugaklah aku nak memilih kang. (tp alhamdulillah lah tuh boleh pilih - eksited pulakk)

aku ingat lagi zaman aku rajin mengadap blog ni. sekarang aku selalu tinggalkan blog ni tanpa simpati dan kasih sayang. aku menatang facebook dengan minyak yang penuh.
aku baca status orang dekat facebook kata , dah bosan dengan facebook, so nak main twitter. ramai jugak yang cakap macam tu, so kau tak payah nak perasan la aku cakap pasal kau.
lepas main twitter boleh la main ntah apa pulak.

masa aku kecik-kecik dulu, aku tak main facebook pun. account myspace aku pun mak aku buatkan . terkejut aku tau-tau dah ada..
dia dah buat time dia beranakkan aku lagi sebenarnya.
betul, aku tengok dalam surat beranak aku dia sekali dengan account myspace..

*pengsan


1 comment:

Azmir Seed Fakkri said...

motif sangat post kau hahhaah