Wednesday, August 24, 2011

IB Graduation Day, - f i n a l l y g r a d u a t e d -

s a l a m !

yeay, i'm finally graduated ! 
senang rupa-rupanya  i n t e r n a t i o n a l b a c c a l a u r e a t e nih (:

Gene Elok Daripada Parent ! ;p
ceh, padahal zaman dulu-dulu siap cakap I B   B A B I lagi, sekarang bukan main senang.
normal lah tuh, bila dah berjaya, or tamat buat something. kalau dulu masa dekat mrsm pun, rasa pmr, spm and segala bagai semua susah. tapi bila dah habis, and dapat result gempak, tukar point of view pula. senanglah, apelah.

sampaikan boleh buat motivation program dekat sekolah-sekolah.

"SPM nih senang je, ceeh, Add Math lagi lah, tutup mata boleh jawab" - menipu sangat-sangat
"Abang dulu belajar rileks-rileks je, tak yah tension-tension." - bolehlah kalau nak ikut
tapi itu zaman sekolahlah, I B nih lain macam. kesusahan dia sampai sekarang terasa lagi. tapi itu semua kenangan. kalau junior tanya, kita kena cakap benda elok-elok. kena tipu diorang, tapi for many reasons. sebabnya ?

bagi diorang motivation before masuk sini. lagipun first impression kot, kenalah baik. biar diorang fikir something positive sikit sampai habis IB.

malulah aku kalau cakap susah, takkan tak boleh handle - alasan tak senonoh

kesian MARA kalau budak nih tolak offer, kena susah-susah panggil masuk second and third intake
okay, dah lah tuh, benda dah lepas. siapa tertipu, aku memang takleh nak tolong ;p kalau tak nak rasa tertipu, bacalah blog nih, banyak luahan perasaan tak matang
with lovely chemistry teacher, Puan Azizah (:

calon isteri, umi, pilih-pilih ;D

waaah, with my very critical thinkers (actually critical subject for me - TOK) teacher, Pn Fazlinda. But I got an A for it, yeayyys




Unexpected Anuar, Me, and Syafiq Si Penenang


budak kelas M09C

With Evan, Good Brain One - 45 point kot




With Puan Jarini (:

















3 comments:

Widurifarhana said...

Finally, tamat jugak! =)
congratulations!

iBazy said...

ohemji ohemji ohemji. ada artis kat situ. meletups :D HAHAHHAHAHAHA

TFKSHHRL said...

asal x bubuh gamba ak hah prekek???? haha