Monday, February 13, 2012

The Kaki Kerusi

Salam reader, good day!

I'm sorry okay, I'm so jakun being in Australia and wanted to write everything here. Eh, menyampah eh?

Semalam memang stylish, bangun tengah hari. 

Senior bawak pergi Stockland, a small shopping mall, tapi semua benda pun ada. Groceries, electrical appliances, shirts and all. The place quite okay lah, paling dekat dengan rumah. Macam-macam karenah jumpa dekat sana, yang topless (lelaki ah) and kasutless. And actually dekat sini banyak gila je benda halal. 1/10 je halal. Buat masa nih tak jump lagi babi halal, sedihkan? *budus* New thing dekat situ, boleh bayar sendiri. cantek ahh.

Then pergi rumah senior kedua dekat Crescent Street. Rumah agak nice, exclusive. Kami makan roasted chicken, and actually bend huh beli dekat Woolies, ready-cooked. Kulit roasted chicken huh tak boleh belah, sedap! Masin secukup rasa. Tak payah pergi Kenny Roagers laaa jawabnya, Ada jealous? belum lagi, baru sikit.

Petang pergi main bola sepak. Dengan kaki "kerusi"-nya aku nih, terpaksa jugak main. Padahal aku memang suka ah main, cuma tak suka kalau orang memilih nak main dengan siapa diorang nak. ceh, terasa. For two hours kitorang mandi, sumpah terbaik. Dahla lama gila tak bermain, and now terasa muscle-muscle meronta.

Malam pulak kitorang makan nasi ayam, prepared by Huda and Azfar. Sedap, manis secukup rasa. Terbaik ah diorang nih. Then pergi Masjid pulak, sebelah free mason hall. Jumpa Syeikh, and dengar dia cakap, tapi sorreaah, I tak faham sangat. laju sangat cakapnya. Hoho.

And after this nak pergi orientasi for health and science students. babai !



3 comments:

Wanie Azmi said...

gambar2...hehehe

Norain Ishak said...

oh dah sampai kau. weyh jangan homesick lahhh nantiii. HAHAH

mufazai said...

Ahaa, insyaalah gambar. Tapi tak ada kamera sangat T.T Memang tak ada kamera pun.

Tak homesick la Norain Ishak, sebab best sangat