Saturday, September 05, 2009

mpp vs spr

mpp vs spr

sy adalah spr
"suruhanjaya pilihan raya"

uuu'woooowww
nama nak gempak je
kerja nak lepak je

spr
meeting kedua spr sangat pedas, hot & spicy
nih orang kata, dan sah-sah bukan aku yang kata
siapa makan cili, dia yang terasa pedasnya

tapi secara jujur & ikhlas
malam meeting tuh, tak pulak aku makan cili
but pedas memang sangat pedaslah kan
tapi abaikan

yang penting now aku kena teruskan
cuba improvekan yang cacat-cela


mpp
siapa-siapa yang terbaca blog nih *blog femous! haha
jangan lupa ambil borang mpp
RM1.oo only, murah kan ?

kalau dah betul-betul xde duit,
datang merayu dekat aku,
insyaallah nanti aku mintak dari jabatan kebajikan masyarakat selangor

5 comments:

AxL VoGa said...

haha..ape yg pedas nye??
owh, ye....

auni izzati said...

murahnye borang mpp bukan dulu bwp lagi mahal ke tim kat tgb.

fithot said...

asal ta jd mpp fariz? haha
muak da ke.. ;p

aimirokis said...

yop!! pres spr tue!!!

farahlikescookies said...

mpp plop stand for what ehh??