Sunday, August 30, 2009

trial spm

trial datang lagi, *mari bergoyang!

tetiba je junior ym
"wish me luck trial"

dush, igt sesenang itu ?

aku tak faham, pelik, blur
perluke ?

aku pun selalu jugak suruh
"wish me luck ..."

tapi xde pun luck die kalau x usaha.
xde nye, sorrylah, jalanlah

tapi.
lainlah kalau ada chance tiru mase pekse
itu dah kira lucky gila babeng lah
oh best, best, best, tiru

tp ini bukan promosi utk menirulah
ak nak cakap meniru nih best je
itu pun kalau dapat!
*mari bergoyang ;)


goodluck trial spm!

dapatkan straight A
kalau tak rugi, jadi macam aku
tak dapat spc pre-spm
melepas dowh, melepas, sedih

interview dapat, tapi tak terpilih.
kantoi disitu.

2 comments:

auni izzati said...

alah tak dapat spc boleh jugak jalan pergi KMB :) dr aku yg amek spc duk mesia jugak. ahaha. tak baiknye aku, macam tak bersyukur. tak baik!
ok ok.
haha, nak trial. cuakksss.

F a r i z z a i d I said...

hoho. okay2
sahut cabaran MARA!