Saturday, August 29, 2009

esok dan lusa

argh,
homework rasa cam dah siap
* kenyataan (tiada yang benar melainkan yang benar belaka)

kaw nak apa ?
fizik, kimia, bio, bm, add math, mod math
tasawur, bi, geografi, akaun

bodoh, itu zaman dulu
memang ada yang tak siap. abaikan

now IB
macam-macam jugak homework
bm, bio, chemist, wsn, pai, math

naik muak!
^. manede, aku suka hw.
cuma tak suka hw waktu cuti balik rumah!
dan hw tanpa jawapan disertakan
*especially math! argh

konklusi, aku love hw.

;D

now aku ada problem
tak thu nk pilih tajuk apa untuk agama islam

itulah, kasik tajuk luas sangat

"islam itu luas, kamu pilih je nak buat kajian tentang apa"
*kata-kata ustazah yang paling cool!

tp pning, dr awal cuti smpai nak habis sisa
still x dpt fikir
oh bengapnya, asal bengap sgt
*chop, mksd kamus dewan utk bengap ?

tak tahulah tuh..
sudahlah, kaw, kaw, sekali bengap

maaf, maaf, jangan terasa
sebab kalau terasa memang sah-sah bengap
*pening ;'( apa itu bengap ? (again)

kembali.
jadi ada idea x ?

sbab kalau nak ikutkan,
main copy & paste je dr internet.

tp x, x, x,
ustazah tak nak
kena buat kajian. hah ?

12 pages punya kajian.
ape tuh ? macam pelik je.
dah, dah... sah-sah pelik

lab report bio and chemist pon lebih 20 pages
inikan kajian agama islam. haish.

6 comments:

Arina said...

weii
sabar
jgn end up mcm Blanche in trem bernama desire.
kehkeh

F a r i z z a i d I said...

haha, takkan lah sampai macam tuh

AxL VoGa said...

Ya Allah, byk gile ko boleh buat fariz....

try la kaji tajuk munakahat ke, muamalat ke, pembatalan perkahwinan ke, sistem kepimpinan ke, penentuan hukum2 (ape2 je) dari nas2 ke, mmg byk GILE!!!!!!!!

F a r i z z a i d I said...

haha, nih yg aku suka.
thx a lot!

crazerx said...

fariz ko da siap hworks!!

ad peluang utk ak tiru ni..

harharhar..

hisham ensem said...

wei..aku wat pasal palestin
agak byk gak isu yang perlu dikupas dan dirungkaikan...
kalau 12 pages tuh...macam x RELEVEN JEK....
mustahil...
haha

p/s
bengap=kurang pandai la (manis sikit)