Saturday, July 11, 2009

aku dah balik

bapak happy dapat balik KMB

actually aku baru balik dari Ijtimak

and of course banyak gila kekurangan
sebab hampir 100 000 orang yang hadir
dari seluruh negara kot...

sepatutnya aku stay situ dari jumaat - ahad
tapi aku dah mati syahid awal-awal lg.

so knelah balik KMB.

dekat sana,

aku tidur lena
makan kenyang
tapi mandi & wuduk x basah.

actually aku x mandi pon.. hehe ;X
tp x busuk kot..
and aku tak rasa pelik sangat,
coz bukan aku sorang tak mandi...
ramai gila kot.

yerlah, air kurang..
then tandas dia x nak hot lagi..

siap boleh main intai-intai lagi
so kena pandai2 pilihlah..

jangan pilih jalan hitam!

aku sekali jer pergi tandas..
itupun actually tahan dari hari jumaat
so pagi sabtu aku berjaya pergi ke tandas..

n rasanya xde yang mengintailah.. hehe ;)
kalau ada pon rezeki dia.. haha

so bila sampai je kmb..
aku terus gi smayang asar..
amik wudhu' air banyak gila

baru rasa nikmat yg kita dapat byk sgt..
memang patut bersyukur ar korang

tuh ar, nanti aku post lg

8 comments:

shikin said...

oh aku igtkan dari rumah balik KMB ko rase best gle. haha. bende yg mmg aku takkan ucapkan. rupenye dari Ijtimak. camp la kot kn. huhu.

AxL VoGa said...

Oh, aku xtw plak ko pergi ijtima' tu..hehe..saje nk mengomen~

Epa_epal said...

ak x faham!
ko dr mana ke mana???
ijtimak??
kat mane yg 100000 org hadir??
where is it???

adib_helmet said...

ijtimak 2 pe?
hehe,ko hot sgt 2 yg ade org nk intai
act da msok youtube da pon

salwa said...

ksimpulannya,,kita kena bsyukur sbb kita kt cni byk air.
cuba bygkn org2 yg xdak air.
nk mnum pun xckup,,apatah lg nk mndi.

salwa said...

ksimpulannya,,kita kena bsyukur sbb kita kt cni byk air.
cuba bygkn org2 yg xdak air.
nk mnum pun xckup,,apatah lg nk mndi.

Ahmadizali said...

aku nmpk ko kluar kat rtm aritu..wahaha..kmb buat rombongan g sana ke?

NurAreefah said...

selamat balik~