Tuesday, July 14, 2009

Interactive Peer

ahha..
aku ada apply IP(Interactive Peer)
samelah macam PRS kalau zaman muda-muda dulu
aku tua ke?

then aku masuk dalam Green Quadrant,
n guess what... kerja utk green quadrant nih..

tulis surat

buat proposal

n bla-bla..

kiranya macam secretary lah.

bosan x ? memang ar,,
tp aku rasa kalau dapat IP seronok kot.

but then..
seriously aku memang x aspect aku dapatlah kan.
cuma nak rasa.. interview..
sbab aku suka benda-benda macam nih..

tapi..
aku memang x reti sgt lah untuk jawab2 soklan
kalau bm xpe..
ini english.. x nak berterabur lagilah kan.

n smalam..
team aku perform hindi song
agak cool la..
itu my view la kan.. (puji geng sendri plak)

after abes perform..
kne interview session depan orang ramai..
n english aku serius mcm sampah.
teruk gilak

tp alhamdulillah..
aku dapat the next stage..

and 4.30 pm nih
interview betul2

aku try je.. yeah!

3 comments:

salwa said...

so,,how was the interview??

mynamyra said...

owhh..

hahaha..

keje2 cm secretary ek?

hurm...

gud luck tau 4 d intrview.

bntai jerp speaking,,haha..

nina pown ckp cmtuh.. peace dr kami..haha

Lady Shukriyah said...

ko mmg mnat ke IP2 ni?

huhuw.

looks lyke u luv mingling wif ppl.

bgus r doc cmni.

bgaul ngn msykt.

gagagagagga.