Friday, July 17, 2009

IP ??

Hari nih keluar result IP
Aku memang awal-awal lagi dah tahu yang aku sure tak dapat.
Aku tengok sekali pandang, xde..

Sedih gak sebenarnye..
Tapi lepas tuh kawan aku kate nama aku ada..
Muhammad Fariz

Heh ? sape tuh ??
Biasanya oranh letak nama aku Fariz Zaidi
Aku memang rasa macam mustahil
Sebab aku tahu macam mana aku waktu interview
Soklan totally killing
interviewer memang suka buat kitorang gadoh-gadoh
and setiap jawapan..
dia mintak justification.. haha
macam mana aku nak kasik alasan ?
English aku memang teruklah…
No idea waktu tuh…

Papepon, aku rasa bersyukur sangat
Aku sedar diri aku nih..
Memang waktu interview sebenarnya aku memang dah malukan diri sendiri
Depan dua budak perempuan yang baru kenal…

Lagipun, nama tuh buat aku konfius la..
But then, setahu aku mana ada nama Fariz dah selain aku kat sini

6 comments:

NurAreefah said...

tahniah la peer..
ngeh

Firdaus Mat Noh said...

haha..fariz,dah jadi IP ea kau..tahniah2..sape member kau yang bagitau nama kau ade kat situ ea?

salwa said...

thniah!!!be a good IP yeah!!hehhe

Adibah Mohamad said...

pgi lah check wheather ko nih ip ke x?
but klu ko ip ak ucapkan tahniah lah... huhuhuhu...

mynamyra said...

owh..
da xde org len,,ko laa tuh kan..
congrats!

AxL VoGa said...

aku pun dpt ok~