Thursday, September 16, 2010

terlepas pandang laman web menarik dan raya bersama artis

rakanrakan, sampai hati selama nih tak bagitau ada laman web menarik. sedih, dalam saturibu rakan dalam list facebook, sorang pon tak bagitau aku pasal laman web nih. takpelah, nak mintak maaf pon tak gunaa. korang boleh belahh ah, tak payah nak mintakmintak maaf dah. (**menggila)

takpelah, aku kongsi je dengan korang. anggaplah nih duit raya aku tahun 2010 and seterusnya. amek nih http://teamaryzs.com/. dekat situ, macammacam benda haram korang boleh dapat. video haram, mahupun muzik haram. haha. sebab ini semua download punya pasal. kesian dekat orang yang buat filem dan musik tuh, tak kayalah diorang. (**patutlah tak byk artis buat open hs)

tadi baru je kris dayanti datang beraya dekat rumah aku, almaklumlah ayah aku kerja indonesia. dia jemput semua artisartis indonesia kemari. tak kesahlah kalau orang indonesia marah sama orang malaysia, kami orang malaysia semua sayang anda semua yang beragama islam mahupun bukan. peace no war! so, back to kris dayanti, dia kata raya tahun nih sangat meriah, sebab dia dapat jemputan dari ayak aku, tapi yang paling best dia habaq dekat aku, sebab dia dapat jumpa aku face to face. awwwww, segan kan ? haha. merah habis lah muka aku waktu tuh (padahal kulit gelap) selama nih dia kata baca blog aja, now face to face. and dia habaq lagi, berjuta-juta artis dekat negera seberang nak jumpa aku, nak salam-salam dengan aku, tapi aku dah cakap awal-awal, kalau nak pegang tangan, tak boleh ! dosa tau. so diorang pon berwebcam jelah tadi, lagipun tiket airasia yang murah semua dah habis.

so aku nak pesan dekat sini, lain kali book tiket awalawal, jangan sampai terlepas tiket murah, lagipun next year je aku ada dekat malaysia, another five year insyaallah di Ireland.

so after kris makanmakan, dia pujipuji mak aku punya masakan, dia kata sedap. padahal orang gaji aku yang masakkan. then dia cakap, siti nurhaliza jemput aku pergi rumah banglo dia. aku pun terkejut macam mana dia boleh kenal kekasih hati aku duludulu tuh, then dia explain yang diorang pernah berduet dulu. aku pun dalam hati, patutlah tak kenal, selama nih siti bagitahu aku semua benda, now since die kahwin dengan datuk tak cerita satu haprak pon. oh yea, dah jadi bini orang. tp takpe, dia dah invite aku pergi open house dia esok. hoho, korang jangan jealous ye. nantikan gambargambar aku dan siti (;




2 comments:

shikin said...

betul eh kris dayanti dtg rumha kau?

armyrule.juraimy said...

--__--"