Thursday, April 01, 2010

currently at University Malaya with new roomates

"reading music, listening chemistry"

nih yang aku tengah buat :)
hari nih first day, for the olympiad chemistry prog. about 20 of us from kmb, out of 53 participants yang akan compete untuk pergi Jepun for the international Olympiad. i'm not sure, macam mana aku boleh ada dekat sini, tapi aku try utk grab this oppurtinity. tp taklah mengharap untuk menang, since satu habuk pun tak baca lagi.


4 comments:

fwc said...

i thought kau msuk um. goodluck

crazerx said...

nk jerit tpi xde suare..

FARIZ!! GOOD LUCK!! KO BLEH PUNYE~~


p/s:kim salam kat um bgi pihak ak.. nk dkat sama dgn nama ak da tu.. um = um**.. hehe..

F a r i z z a i d I said...

thanks ;D

Dr Solo said...

Reading music ,listening chem...ak suke ayat tu.