Thursday, May 27, 2010

Goh Tong's Trip Sket


Salam readers, okay ? mestilah kan, dah baca blog aku mesti okay punye.
semalam aku and empat member len pergi melawat Goh Tong.
Dia okay, sihat dalam kubur dia.

tapi kami orang tak puas hati banyak ahh,
semua rides die dah lembap dan tak bermaya.
aku rasa nih semua sebab bini dia tak buat kerja ahh,
sejak Goh Tong meninggal tinggalkan nama,
semua roller coaster dia dah lembap. nak jimat duit ke hape ? satu persoalan
bukan setakat lembap, rumah hantu pun dah takde hantu, dah jadi mcm rumah tanpa bekalan elektrik tnb plak, or mayb die nak suruh rasa macam mne hidup tanpa tnb.
sengal ayam betul

waktu pergi sne semalam, gua memang dikelelilingi oleh Sammy Velue dari India. cun2 siot.
mane taknya, set2 hindustan. kasta tinggi. haha. tapi diorg nh semuanya tak reti nak beratur. main masuk je. pekerja2 tuh plak sengal, marah2 tourist guna bahasa kasar.
memalukan aku je X(

overall, aku suka ah pergi sne, tp hopefully thats gonna be my last visit sampailah aku dah berkerjaaya. dah bosan kot. kali keempat dlm 3 tahun. aku nak main terbang2 pulak nanti. tp duit kena penuh ah plak an.

tp yg tk bole blah, semalam aku miskin gle, budak2 nih plak jenis yg makan je kerja.
sampai genting skyway nak makan.
ak mula2 nak jimat, mintak ah mee goreng rm4.
entah mcm mne, ak mintak ayam add-on dia charge ak rm11.
ak punye plak plg mahal. memang miskin tak sedar diri.
then, lunch pn diorg nk msuk dlm aktiviti kt sne, aku sorg je makan roti. sedih gle
dinner pn sme mse dkt kl sentral. tp kali nih ak mmg save money ah.
aku buknnye takde duit, tp tk sangke ah plak perut sorg2 besar mcm tuh.
b4 dis pergi stakat makan roti gardenia skali je.


papepon, terbaik ah jalan ngan dorang. tak pernah kenal pn, tp dis is where the bond is made.

4 comments:

aimirokis said...

fariz! awat kulit kepala itu sangat santek???

armyrule.juraimy said...

cehh..fariz aka BOTAK naik genting arr..msti sejuk kan pale ko?haha XD

F a r i z z a i d I said...

terima kasih Aimi, jasamu dikenang. kui3

of course la sjuk kepala. sedap je.

nUrliYaNA BiNtI AZhAR said...

asal k0 dah cam castell0..?????