Sunday, May 23, 2010

skinhead & babi

majulah skinhead untuk negara!

"apsal mau potong ini macam ?"

eh mamat nih, aku punya pasal lah, busy body pulak.

"saya cuti lah bro, tak pernah buat botak"

"hah ?" dia ulang dalam 3-4 kali sebab tak faham dengan jawapan aku.

maybe nih punca kita slalu cakap dia tak paham bahasa. fullstop. conclusion, sekarang aku dah botak licin. rambut aku permintaan sangat tinggi, harga pun berpatutan. nih semua sebab harga saham Sime Darby jatuh, and semua orang mula bertukar fikiran and beli saham rambut aku. ceewah, bangga lah pulak!

cerita tentang babi.

"bang mintak ice-blended mocha satu"

"ok, ini jelly mau letak ?"

"cop, halal ke tuh ? "

"halal-halal2"

"okay2, letak"

ergh, boleh tanya nak letak ke tak nakk, dah aku beli rm4.50 mesti la nak set dengan jelly tuh, nak untung free plak. fullstop.

(actually, kedai nih tauke cina ah. sebab dia tanya pelik sket, mcm jelly tuh tak halal plak.)

2 comments:

Koopalings said...

Lol. aku ingat kisah babi ape. hehe. maggie :) aku teringat nama ni...

Adibah Mohamad said...

gilew la ko dah botak skg nih..
berbual panjang ak ngan afiq dalam tren lps jumpe ngan ko pg tadi...:D