Tuesday, May 12, 2009

kantoi lah pulak

ini cerita semalam
pagi-pagi lagi before pergi driving class
aku sempat lagi bukak internet
bukak akaun blogspot nih
tengok ada 1 comment fer approval

bukak comment tuh

"weyy.aku nk pecah perutt bc topicc ni.
bengong btull.
dah laa pgl van tu van buruk
haha"


yang gantar nme fatin
dah pelik, fatin mne?
shazea/diyana/nabila ?

adess.

lepas tuh cari balek
komen tuh kat post mne
sbab nak tawu pemilik user tuh

bukak

jeng, jeng, jeng

adess

kakak aku rupenye

nih la kantoi paling besar
aku tahu blog untuk sumer orang bace
tapi rase macam tak senonoh
plak ble my sis or my sibling
bace

so kne post dengan
"berhati-hati"

ingat kat jalan raya jer kene berhati-hati
tapi sini pon same

"berhati-hati di blog sendiri"

after balek dr driving lesson tuh
sume sis aku ade dkat
ruang tamu atas
skali dengan my auntie bongsu

ak tanyelah,
fatin kaw bukak blog ak ea?

pastu due2 sis ak ckp
nak tergelak bce blog ak

adess
siot x diorg ?

auntie ak tnye,
oh korg glak tgh2 mlm sbab nih ke?
and diorg jwb yer.

haha.
gle babi ar

10 comments:

.myra ♥ said...

hihihi,fariz.
lepas ni kenalah berhati-hati kan kan kan?
ngee.

if aku kat ur place mesty aku malu.
dah laa aku suka merepek
++luahkan pasaan.haha! (;

@qiLah said...

ahaahhahahahahahha=)

tu la psl qla bwat 2 blog..yg personal2 n malu2 nye kat yg private blog..even my sis x leyh bc=)

muzikali said...

hahaha....
baguslah akak2 ko nih..

F a r i z z a i d I said...

myra :

haha, seb bek nih x mrapu lg.
skit2 ajer nih.. kalu x.
adess
*chihuahua, tp ak rilek jer

qila :

malasla plak nk buat yg stu lg, but nnt x syiok la kan, blog pun tok org kasik pendapat kat kte jgak..
tp kalaw kakak da tgk, adesss
tlg jgn bukak lg.

muzikali :

ape yg bgus.. nyusahkn ak jer.
terpakse berhati2

cik bulan said...

huhu kalau abg aku taw aku ade blog...mati eden~huhu

F a r i z z a i d I said...

haha.
tau xpe.
kte se naseb,
tp ak da kantoi.

humbleServant said...

haha..aku pun takut family aku tau pasal blog ni....

kalu future wife ko tau lg malukan???

akak ko bacer post yg maner??

F a r i z z a i d I said...

haha,
xdela..
nak malu ape pon.
ntah2 future wife tgh bce blog nih
*chihuahua

akak ak bce post Cepattttt [tengking nih]

auni izzati said...

agk ah, aku sedaya upaya tanak bagi auntie aku yg kuat berblogging aku tau yg aku ade blog. huh. tapi aritu terlepas cakap, adess, aku ckp blog kat friendster je. siud je nanti dorang bukak cite buat blogspot dalam rumah sendiri.

F a r i z z a i d I said...

haha,
nseb bek ckp kat fs jer
tp nnt die google nme kaw.
haha..
kluar blogspot plak.
*hrp2 jgn.