Sunday, May 03, 2009

Terima Kasih~

Actually aku terharu bila dapat award nih from Sarah_liyana
*this is my first award.
T_Y



1.copy award di atas utk di letakkan di blog anda..
~Ye, aku copylah nih!!

2.sebutkan 5 fakta yag anda tau ttg pemberi award ini.(5 ?? banyak dowh)
~dia comel-comel sikit~ *agaga
~yg aku tahu dia my secretary, **aku President Brass Band eyh
~dia LDP kat TGB
~dia budak kelas 18 yg kononnye unite *agaga
~dia dapat asasi sains hayat UM

3.10 pekara ttg diri sendiri sblm memilih penerima award yg seterusnya.
~suka surf internet, dah tuh kat rumah takde benda nak buat
~aku lebih minat untuk buat kerja secara individu kalau kumpulan takleh nak harap!!
~tak suka orang yg suka bergantung kat orang lain
~aku lebih berkeyakinan bila tak ada parent kat sebelah
~nak jadi doktor, tapi lebih cenderung kepada bussiness *mungkin jual organ (haha, memain)
~lebih senang buat sesuatu benda tanpa pengetahuan orang lain
~kurang minat bila dipaksa *macam x ikhlas je buat kerje
~aku pernah berada di bawah satu ketika dahulu
~setahu aku, setiap tahun pernah pegang jawatan *i'm not normal~ haha
~rambut aku dulu kerinting, sekarang tak *agaga perasan je lebih

4.anda perlu memilih 10 lg org laen untuk menerima ward nie dan describe ttg mereka
~aku tak nak bagi award nih kat sesape, sbab aku nak famous sorang-sorang je, lgpun ak rase korunk dah dapat dah

7 comments:

@qiLah said...

ooooohhhh
kedekt eyh
xpe2...

F a r i z z a i d I said...

aqilah : yela, nnt sume dpt, sme femes *agaga

sarah_liyana said...

btol tu fariz..
tp aku baek..
aku nak kwn2 aku femes..
hehe~

cik bulan said...

kdekot gle ko..haha

fariza said...

jual organ??
hak3..
mmg business minded..

humbleServant said...

ntah paper fariz nih....
kenaper tak cakap awal2 nak jual organ..
bleh adakan kolabrasi ngan pum..
hahahaha

F a r i z z a i d I said...

weh,
ak bru terfikir la.
bru terbuka fikiran nih..
glu kan dkat tgb ala
"katak bawah tempurung"