Thursday, March 18, 2010

Gembira Accident -.-'


kawan aku sorg nih, dah la kne kemalangan semangat lg nak buat math IA. for ur information, dia nih bukan Siti Nurhaliza atau Liyana Jasmay atau Lisa Surihani. tp dia Salwa Abu Bakar. yang tak tahannye, siap gelak2, tak pengsan, siap famous lagi, kalah artis.

well, org kemalangan, biasanya dikerumun ramai.. mesti best kan ? haha. famous sementara waktu. kalaw igt balik, dalam berita harian, budak baca buku otw back to rumah. tetiba masuk longkang, then die femes (tp kesian kt dia). yang nih pon kes yg sama lh. tp lg murni niat die, nk amek fmly dkt airport. aku nak simpati, tp die happy je. haha! ape2 la salwa. kaw mmg ceria..

ikuti perkembangan di bwh. ayat die x snonoh lawak . . .











3 comments:

humbleServant said...

sumpah sepatah haram korang nyer conversation aku ta nampak

salwa said...

gmbr xbleh besarkan pun

F a r i z z a i d I said...

now dah bole bce ;)