Monday, March 15, 2010

starting point

akhirnya berjaya jugak sentuh buku ;)

dekat dalam facebook beria-ia cakap Chemistry Lab Report dah siap, Okonkwo settle, sampai kena cop SKEMAAAAA. and yes, akhirnya harinih bru je siap baca. selesai & tamat okonkwo. lepas nih boleh lah lepak dengan Siti Nurhaliza, dia mesti rindu kat aku.. ;))

actually menipu (ckp yg dah siap kerja) is the best way lah untuk memotivasikan org. coz sumtime ppl akan rse mcm tercabar, lagi2 budak2 IB. (ye ke ?). or mayb x, aku sorg2 je yg ingat diorg rse tercabar. tp at least adlah juga niat dlm hati diorg utk start.

and now aku rse bukan ak je yg bru start, raamai lg, n mungkin ad yg x start lg.. tp malam ak try untuk ajar adik ak math & ak nak continue dengan chemistry (kne study). konon2nya calon olympiad chemistry lah ;) tp padahal rasa mcm makin bodoh je dalam chemistry nih. papepahl pon ckg kte nme ak dah diregister.. so i'll try my best (pdhl nak minx kluar).

so ok then, aku rse bersyukur nih.. hehe. cop. actually harinih byk kot dpt ak buat. meh aku listkan ;-

jemur baju
buat konyaku jelly
panaskan rotii boom untuk sarapan
internet
and onkonkwo

tp ending onkonkwo tak menarik!! ok.ok c u next time, bye2.

"sabarlah siti, I otw nak amek u." fariz sdg berborak dgn siti nurhaliza.

4 comments:

armyrule.juraimy said...

haha.blahla kuar ngan siti konon..buuu....

F a r i z z a i d I said...

ksian kat kaw,
bkn stakat siti nurhaliza x ajak kuar

siti surhaliza pon x nak.. haha

crazerx said...

nak konyaku jelly!!
nak konsyaku jelly!!


p/s: jgn lupe bwk konyaku jelly utk ak blik dri cuti nnt.. skian terima kasih..

aimirokis said...

fariz jgn nak perasaan siti sgt laaa.... =P