Saturday, March 27, 2010

tak sempat nak berubah

semalam beria-ia nak maju. hari nih terus tak maju. berganda-ganda undur ke belakang. tidur, bangun, fb dan tidur. pergh. satu kerja tak buat. now dah 7.03 pm. kecewa, tapi sendiri buat sendiri tanggung.

aku sure now dah ketinggalan gila babies. budak-budak lain confirm dah siap banyak benda. shit! bila nak berubah ? malam nih ?. argh. esok busy. pergi seminar perbandingan agama dekat hospital serdang. rasa macam menyesal pulak join. tapi kalau tak join tak tentu lagi buat homework ke tak.

hidup nih memang banyak cabaran.


6 comments:

gReeN iS pEAce said...

xkan rugi nye ko join comparative religion tu..:D

besttt

Arina said...

lebih kurg aku je. ish2.

crazerx said...

alahai fariz.. klo ko mcm tu.. ak lagi la.. wuwuwu..

F a r i z z a i d I said...

crazerx :takda2, orang lain semua boleh berubah lah,

green is peace : weh, aku dah pergi, n its really great

Arina : tak tanya bole x ?

gReeN iS pEAce said...

hehe..bagus r..rtu ktorg ade wat kat inti..aku gtaw nad suh sebarkan..

tapi ape nk wat,xde respon from kmb..
xpela..at least ade join y len..:D

F a r i z z a i d I said...

green peace : korg ade buat kat INTI gak ke? orang sme ek ?? hehe. yang kitorg pergi nih pun okay jugak ah. sebab bayar rm15, tp semua benda dapt. breakfast ngan lunch pon die sediakan. mcm dah ad org sponsor plak talk tuh