Wednesday, June 10, 2009

darah, anak durhaka & lembap

tajuk yang pelik

satu : 1

aku dah siap buat medical checkup, tunggu result saja

urine test : tak banyak kuar, mungkin sebab mandi dah kencing (warna = kuning cair gila)
blood test : tak sakit & pelik bila orang kata sakit (cucuk 2x)
x-ray : berjalan seperti biasa, tunjukkan badan hot

dua : 2

masa menunggu nak x-ray
aku dengar dua perempuan tua, nampak ada style (aku tunggu jandamu.. haha)
tapi guna bahasa kasar (membahasakan diri aku)

so aku tak naklah layan diorang
aku dengar saja perbualan mereka
"mengutok ibu mertua/betul"

teruk tak ?
mak dia kat dalam wad kecemasan

ceh, perempuan tak kenang budi

tiga : 3

aku ke JPN Selangor (Plaza Masalam)
buat sijil lahir *aku anak angkat

ada artis : Lah
pakaian : dia memang sangat low profile, atau artis tak ada duit kot ? hehe

tapi yang aku nak cakap.
apsal lembap sangat sistem dekat sini hah ?


12 comments:

AxL VoGa said...

"x-ray : berjalan seperti biasa, TUNJUKKAN BADAN YANG HOT"

8-}

mynamyra said...

wahaha,,

pnjang btOl citer sblOm nak tau pe yg ko nak ckp senanye..

xpe2,, :))

meanie ninie said...

part 1 : urine test, TOO MUCH info! :p blood tak saket sangat sebab vaccum kan,so kejap je!

part 2 : i hate those ppl yang cam tuh.. wujud lagi tau actly..ceyh!

part 3 : suke sangt Lah,sebab die terkenal dengan humble-ness nye.. :) and his hot for his age.. :))

salwa said...

amik darah mg xsakit..
sapa kata sakit 2?
hehhe

yanti said...

skt la weyh kne cucok
lenguh smpi skang ni
hahak

nina yusrina said...

tak phm la..
sijil anak angkat????

fariza said...

huH???
ade blood test??
cis!ak prnh buat blood test..ak agk jerit walaupon xsakit sgt sbnrnye..(bkn jerit r actually,just mengeluarkan bunyi for sure..n klinik tu xder patient langsung mse tu,seriously..so..ak makin nk mengeluarkan bunyi)..
hehe..

ps-perlu ke ko tulis color urine ko??

perempuan tu..no comment..

knape lembap??mmg lembap..ntah r..xde jwpan..

A.M.A.L.I.A said...

sistem pe weyh?

norain ishak said...

kurang kaki dan tangan..

Adibah Mohamad said...

uh? x phm sijil anak angkat?

F a r i z z a i d I said...

ape yg x fhm dgn anak angkat ?
aku memain je lah.

byabya said...

haha.
makin menarik cara penulisan fariz.
simple tp ada infonya.
:)