Sunday, June 21, 2009

kesian, 2 hari, selesai & father's day


satu : kesian

"SELAMAT DATANG KE KOLEJ MARA B!!!! hahaha!!!! (kesian)"

ini dari senior kmb
bayangkan, betapa teruknya hidup di sana

compare to those yang ambil IB dekat Sri KDU
macam : syafiq kisas & fatin shazea

diorang apartmen (hostel **mcm x de s)
siap ada tv, set sofa & mcm2

happy dowh.

tapi since aku dah biasa dengan suasana yang bakal aku tempuhi
rilek jer lah kan.

cme stu jer.

aku akan pergi kolej,
tapi xde kolam renang pulak

tak macam sekolah dulu
siap ada kolam renang lagi (sorry promote tgb *hehe)

dua : 2 hari


orang lain semua post cerita sedih
ini nak tinggal
itu nak tinggal

aku pulak tengah enjoy duduk rumah
cuba menikmati setiap detik indah di rumah
katil yang sempurna,
tidur yang hebat

mandi bila-bila

& macam-macam lagi

tiga : selesai

sudah siap pack barang
3 bag & satu baldi

smart je

empat : father's day


takda yang special pon
macam tak sambut sangat
sebab birthday ayah bru je lepas 0606


cuma beli baju & tie untuk dia
tapi, dia bayar sendiri

hehe ;)


19 comments:

arlina said...

huhu, jumpa kt sanaa nanti :)

shikin said...

KDU mmg ar. da nme private. Diorg bayar sendiri. Memang patut ar dapat sume tu. Bayar memahal takkan dok kat bilik kecik yg katilnye nipis macam span.(teringat katil tgb..waaaa) selamat pergi. selamat pergi. enjor ur final day. haha. eh, Banting ade pe ar? kalo kua nak g mana?

Fa[iez] said...

aku dok apartmen!! hehe..

AxL VoGa said...

Actually yg kt KDU tu nme sbnr die fendi..syafiq tu name kt dunia internet je..haha..n to shikin, yg kt kdu mmg private tp diorang dpt tajaan mcm dr petronas...

F a r i z z a i d I said...

yeah arlina. jumpe di sne.

shikin, banting ade bandar banting!
haha. tp ak rse x mcm jasin, at least jasin ad kfc kn??

haha
yang paling dekat Alamanda,
bout 30 minutes.

eleh Faiz. apartment kaw xde kot tv ngan set sofa sme. haha

F a r i z z a i d I said...

che farhan.
bgus jugak idea die.
tukar nme kat dunia internet
tp kaw dah kantoikan!!

haha

syafiqq1991 said...

ko kene sabar.. kat KTM nak dapat 35 lagi senang dari sini tau tak? sini lagi susah..

and ada hakikat yang kami (pertonas' scholars) tau tapi ko tak perlu tahu... :'(

bersyukurlah demi masa depan ko yang takde awan..(maksudnya: cerah le)

F a r i z z a i d I said...

aku bersyukur
cme kalo boleh nak lg yg lain2
hehe ;)

takpe. aku doakn kaw boleh buat
bhase french tuh.
i.allah

sarah_liyana said...

gud luck fariz..
hahaha
semoga berjaya key...

mynamyra said...

da pack da?
gud2..huhu..
ko blikn ayh ko tie n baju,,
tp dy byr?
aisey...

que said...

tp dy bayar?
hahahaha

fariza said...

ak tinggal di pedalaman..
haih~..ape bley buat..

Fa[iez] said...

oi ckp bek2 sket..
ak dok kat apartmen mewah..
ade set sofa... tv..
ternet pun ade..
muahahaha...

F a r i z z a i d I said...

eh faiz,
kaw nih ble daftar ?

haha
tak thu plak kaw da dftr

aMie Maro0ko Chan said...

wuhuuu~ ala dah bese wileks la. 2 tahun jew. mcm kt tgb. hee hee~

baju and tie utk hari ayah tp ayah kau bayar sindiri? hakhahahaha.

*adibalala; said...

kdu mmg best la.
tp, nak kmb pun hebat.
the best ib center in the world.
lagipun, kita expose dgn byk bende.
rohani dan jasmani.
which is real good.

haha, ayah kau best ah.
hadiah beli sendiri.
kreatif betul.

F a r i z z a i d I said...

hehe, korg sme nih
cm x bese je.

beli n byr.


ktrog anak2 mne ade duet
lg2 tgh cuti nih.

haha ;)
even waktu skola pn,
duit poket die jgak. kih3

norain ishak said...

kat tepeng ade sungai kat t-rex(hehe..sory,nak pomot tepeng)..
yehaaaaaaaa..
kire kolam renang la jugak..
hahha

ahmadizali said...
This comment has been removed by the author.