Saturday, April 25, 2009

Kualiti aku sebagai menantu

Fariz just took the KUALITI ANDA SEBAGAI MENANTU quiz and got the result: Perasan Bagus, Suka Bodek & Berlagak!!!..

Perasan Bagus, Suka Bodek & Berlagak!!!:

Anda sentiasa memastikan kebajikan mertua anda terjaga.
Anda akan pastikan bekalan makanan mencukupi untuk setiap bulan.
Anda kerap menziarahi mereka dan menyediakan wang belanja untuk mereka setiap bulan.
Anda akan membawa mereka melancong di tempat2 yang ada class sesuai dengan status anda sebagai pegawai besar di syarikat/ pejabat anda.

Hakikatnya, anda buat semua tu untuk menjadi 'Menantu Popular Abad Ini'.
Anda mahu nampak lebih hebat dan glamour di kalangan ipar duai dan saudara mara anda.
Ya, anda akan menang bergaya sekiranya dibuat undian sms.

'Biar pape asal bergaye', adalah motto hidup anda.
Anda akan berhenti berbakti dengan mertua anda sekiranya mertua anda terlupa/ berhenti mempromosikan kebaikan anda atau orang sekeliling tak sedar/ peduli tentang bakti anda tersebut.

Anda memang sesuai menjadi ahli politik satu parti yang sedang banyak kekosongan ahli sekarang ini. Pergilah mendaftar!!!

Tak dapat menerima kenyataan? Tepat sekali!
Anda memang PERASAN BAGUS & BERLAGAK. Tu sebab anda pilih jawapan-jawapan yang suka bodek.

Words from f a r i z :

betul ke nih ? haha.

9 comments:

sarah_liyana said...

hahaha..

ko seorang yng kuat bodek??

seorang yg berlagak??

seorang yg perasan bagus???

btol kowt..

hehehe

cik bulan said...

haha!
kudos!
kesian ko fariz...xjadi kawen lah,sian mak aku
muahaahah

F a r i z z a i d I said...

sarah_liyana : hey, kasik bukti (; haha

cik bulan : bagus ape sy buat baik dengan mak awak. Takkanlah saye x nak kasik die masuk rumah bila dia datang.. org tue awak, org tue sy jugak.. so saye bglah yg terbaik untuk die, walaupun kte nih hidup susah...

* agagaga..

@qiLah said...

hhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaahaaaaaaaaahahahahahahhaa
=)

lady D said...

fariz! nk admit smthng..mse i amek quiz nieh.. i kne SBIJIK cmnieh gk.... arghhhh!!! mcm mne nieh?? saham jatoh kewr arh???? takowt!!!

F a r i z z a i d I said...

jatuh gle saham dyana~
but i confident yg bnde nih salah!
haha

fariza said...

ak pon kene yg same..
bodek dan berlagak..
ak rse..org yg buat test ni mesti xrapat n xske mertua die..thats why bile ak pilih bende2 baik die kate ak ske ske bodek dan berlagak..
cis..

Dr. Izzati said...

haha...

tak nak ah kahwin ngn ko!!!
ko patut kahwin ngan anak yatim piatu..

sebab takder mak ngan ayah mentua..

ko conquerlah sume..
haha

F a r i z z a i d I said...

weh, aku rase org yg kahwin ngan aku sgt bertuah.
sebab aku layan parents diorg mcm anak raja taw.
cuma kte la hidup susah yer..

tp x pe,
kte tolong org, allah tolong kte..
*agaga